Ofte stillede spørgsmål

 
 

Er PSYCH-K® for alle?

Enhver kan få glæde af at bruge PSYCH-K®, men det er ikke alle der er klar til at gøre brug af muligheden! Hvis du indtager rollen som den passive patient der forventer at ”eksperten / lægen” vil kurere dig uden at du skal tage ansvar, så er du kommet til det forkerte sted. PSYCH-K® er kun for dem der ønsker en REEL forandring til det bedre i deres liv, og samtidigt ønsker at tage ansvar og yde en indsats for at nå de ønskede resultater. Hvis du inderst inde helst vil blive ved med at beklage dig og have undskyldninger for ikke at gøre noget, så vil PSYCH-K® være spild af din tid og penge.

Børn der kan holde koncentrationen i processen i ca. 10 -15 minutter af gangen kan have gavn af PSYCH-K® Også dine kære som evt. lider af en mental eller fysisk sygdom og derfor ikke selv kan deltage i processen kunne få hjælp indirekte ved at facilitatoren kan være surrogat.

Hvad er PSYCH-K®?

PSYCH-K® er en unik og direkte måde til at ændre ubevidste overbevisninger, der dominerer dårlige gamle vaner for hvordan vi tænker og agerer, noget du gerne vil lave om på.

Det er en simpel process der hjælper dig til at kommunikere med underbevidstheden, så du kan ændre de overbevisninger eller "programmer" der forhindrer dig i at blomstre indenfor områder som: Selvtillid, job og karriere, sociale- og kærligheds forhold, mental- og fysisk sundhed og meget mere.

PSYCH-K® har som overordnet mål at sætte dig fri for bånd der binder og hindrer din personlige udvikling.

  

Hvordan kan PSYCH-K® gavne mig?

Dine ubevidste overbevisninger eller holdninger (gode eller dårlige vaner) sætter grænserne for din udvikling. Hvis dit liv føles som at køre bil med den ene fod på speederen og den anden på bremsen (på samme tid) så er det sandsynligt at du har en konflikt mellem dine bevidste valg / mål og dine ubevidste overbevisninger. Denne form for intern konflikt kan forekomme i romantiske forhold, på arbejdet, vedr. selvtillid, for atleter eller i konkurrencesport, i forbindelse med vægttab, i din personlige økonomi, endda i din fysiske velvære.

Hvis du kan genkende nogle af disse områder i dit liv hvor du bøvler med at opnå det du gerne vil, så anbefaler vi at du kontakter en facilitator.

  

 Hvad er en PSYCH-K® balance?

Det er en proces der skaber en afbalanceret kommunikation mellem de højre og venstre hjernehalvdele. Det er et stadie vi kalder for "whole-brain state" som giver optimal mulighed for at reducere stress, installere nye og postitive "programmer" til vores underbevisthed og derigennem stå bedst mulig rustet til at møde livets udfordringer. 

Selve processen består i at identificere problemer, definere nye mål og etablere kommunikation med underbevistheden gennem muskel-lås-teknikker. Der er en brugervelig måde hvor et let tryk på armen er nok til at give de svar vi har brug for. 

Der er ikke behov for at snakke i detaljer om din barndom eller andre traumer, du kan holde al information privat, hvis du vil.

Det virker ofte meget hurtigere end man skulle tro, men resultater skabes gennem opfølgende handling!   

 

 

Hvad koster det?

Hvis du gerne vil på et basic-kursus, så koster det typisk i nærheden af 5000 kr for et 3 dages forløb.

1 til 1 session med mig, er en investering på 500 kr., hvis du kommer til Klampenborg eller via et virtuelt møde på Skype / Facetime / Zoom / Whatsapp / eller alm. telefonopkald.

Jeg kommer også gerne ud og møder dig hvor du er, så er prisen 750 kr i København (adgang med S-tog/Metro)

Hvis jeg skal køre i bil (dækker hele Sjælland) er det en investering på 900 kr. 

Tiden er ikke vigtig, men en session er normalt på 45 - 60 min. Det vigtiste er at du føler dig tryg og at der er fokus på kvalitet i steddet for minutter. 

  

​​

Kan jeg lære PSYCH-K® fra en bog eller DVD?

Det er fuldt forståeligt at mange gerne vil lære at bruge PSYCH-K® gennem bøger eller DVD'er. Dog er PSYCH-K® processerne meget interaktive og dynamiske, som betyder at du ikke vil få et fornuftigt udbytte alene gennem en bog. En bog kan ikke lære dig på en ordentlig måde alle de muligheder der er. En stor del af processen består i observation og feedback fra den facilitator der hjælper dig.

Det svarer lidt til at du vil lære at ride en hest, du kan læse om det og se videoer, men på et tidspunkt skal du op på hesten og så vil det være gavnligt at have en veluddannet instruktør ved din side.

Vi er klar over at det kunne spare meget tid og være meget bekvemt for alle hvis det kunne gøres ved blot at sælge nogle DVD'er. Det kunne udbredes meget hurtigere. Men det kan det ikke. Derfor har vi håndplukket og undervist meget intenst, certificerede instruktører, der kan lære dig PSYCH-K®, hvis du vil lære det rigtigt! Barren og standarten for at få lov til at undervise i PSYCH-K® holdes helt bevidst meget meget høj.

  

 

 

Hvad er forskellen på en PSYCH-K® Instructor og -facilitator?

En facilitator har 1 til 1 sessions med mennesker der gerne vil gøre brug af PSYCH-K® personligt. En facilitator har ikke licens til at undervise grupper i PSYCH-K®.

En PSYCH-K® Instructor afholder kurser og uddanner Facilitatorer.

 

  

Kan PSYCH-K® hjælpe mig på arbejdet?

Ja i høj grad. Du kan reducere stress, øge salget, forbedre dine evner som leder, få større arbejdsglæde ect. Nogle gange vil du kunne se PER-K® i samme omtale som PSYCH-K®. De er begge udviklet af Rob Williams, hvor PER-K® er mere designet til virksomheder. Men i sidste ende udgøres virksomheder af mennesker så PSYCH-K® bruges idag mere end PER-K®.

 
 

​​

Hvor er forskellen på PSYCH-K® og hypnose?

En af vores instruktører, som også er certificeret hypnotisør forklarer det således:

Hypnose giver autoritet til terapeuten, mens PSYCH-K® giver samme eller endnu større autoritet (indsigt, evner, magt) til partneren (klienten)

Hypnose kæver normalt et vist niveau af trance, hvor det ikke er nødvendigt i PSYCH-K® (du er fuld bevist og i kontrol hele tiden) 

Hypnose har ofte ikke noget spirituelt fundament, afhængigt af terapeuten. PSYCH-K® har altid et spirituelt element pga. dens design (forskelligt fra Tro eller Religion) 

Hypnose har normalt ingen processer for godkendelser (prøver at forcere eller fremprovokere et resultat) Det forudsættes at være gavnligt. PSYCH-K® har altid en proces hvor vi spørger "systemet" (under- eller overbevidsthed, Universet eller Gud, kært barn har mange navne) om det er klar til en ændring, gennem muskel-lås-teknikker, så vi er sikre på at ændringerne vi gerne vil opnå er "passende" og ikke laver nogen form for skade. Man kan gøre ting med den bedste hensigt, men som alligevel er uhensigtsmæssige for den enkelte (der er en lektie der skal læres før man er klar til udvikling)

I hypnose er det tit nødvendigt at fortælle terapeuten om pinlige eller smertefulde minder. I PSYCH-K® kan denne information forblive privat. Det er ikke en forudsætning at du skal fortælle om det.

​PSYCH-K® er mere et samarbejde mellem partner (klient) og Facilitator, mere et "gøre med" end et "gøre til/på/ved/i" 

Mindst 3 hypnotisører som også er trænet i PSYCH-K® siger at de typisk opnår bedre resultater på under den halve tid ved brug at PSYCH-K® i stedet for hypnose.

 

 

 

 

Hvori består forskellen på PSYCH-K® og andre "selv-hjælps" teorier og teknikker?

PSYCH-K® er meget forskellig på en række områder. F.eks. er vigtig del den hjælp og guide der er i at bruge en facilitator, du er ikke overladt til dig selv. Alle forandringsprocesser bidrager med et eller andet, dog er der vigtige forskelle på de enkelte teorier og praktikker. Mange af dem er forklaret i kapitel 7 i bogen skrevet af Rob Williams’ book "PSYCH-K… The Missing Piece Peace In Your Life." For at læse klik her: The Differences That Make a Difference.

 

 

Hvordan virker PSYCH-K®?

Gennem mange års udvikling i hjerneforskning og hundredvis (idag mange tusindvis) af PSYCH-K® sessions enkeltvis og i grupper har udviklet sig til det det er idag. Der skabes en modtagelig tilstand af, “Whole-Brain State” der på dramatisk vis reducerer modstanden mod forandring i vores indre system eller underbevidsthed. Hvorefter underbevidstheden kan håndteres på nogle punkter lidt som med en computer. PSYCH-K® er en slags brugervenlig måde hvormed man kan kommunikere med underbevidstheden, en måde der er simpel, direkte og kontrollerbar (der kan laves efterkontrol). Hvis du vil læse mere om hjerneforskning vedr. Whole-Brain State så klik her 1   Klik her 2    Klik her 3  


 

  

 

Kan PSYCH-K® helbrede sygdomme?

Nej. Det er en forkert måde at anskue tingene på. Det vil dog være gavnligt med et afbalanceret forhold til f.eks. en sygdom så kroppen ikke producerer stresshormoner i hobetal. En afbalanceret tilgang uden stress vil forbedre kroppens immunforsvar og give den bedre betingelser for at kunne bekæmpe en sygdom. PSYCH-K® kan bestemt have en positiv ind-direkte effekt.

  

 

 

​​

Hvornår afholdes der en workshop tæt på hvor jeg bor?

De forskellige instruktører arbejder individuelt. Hvor der afholdes kurser styres ikke fra centralt hold. Er du interesseret i at deltage i et kursus men synes der er langt at rejse eller længe til det næste, så ring eller skriv til mig. Hvis vi er nok til at danne et hold, så kan jeg arrangere et kursus, med besøg af en dygtig instruktør, hvor det skal være.

  

 

​​

Hvor kommer PSYCH-K® fra?

I 1988 blev PSYCH-K® grundlagt af Robert M. Williams, M.A. Det var en reaktion på den frustration som kom af at indse at den typiske psykologiske behandlings tilgang, som normalt beror på "indsigt" / "motivation" / "erkendelse",  sjældent gav reelle eller vedvarende ændringer og resultater.

Rob har nu brugt mere end 25 år på at udvikle og forbedre PSYCH-K®. Han har en baggrund indenfor forretningsverdenen og som psykoterapeut, hvilket har skabt en resultat-orienteret indgangsvinkel. PSYCH-K® er inspireret af en række forskellige processer, nogle er moderne eller nutidige andre er antikke. Det berører den del af hjernen som kaldes for underbevidstheden. Underbevidstheden har evnen til at skabe dramatiske og vedvarende forandringer i vores liv, hurtigt og effektivt. Det kan være negativt hvis vi udsættes for f.eks. et overgreb eller lignede men kan også bruges positivt, hvis man ved hvordan.

  

 

 

 

Hvorfor har jeg ikke hørt om PSYCH-K® før?

Indtil 1997 var det kun Rob Williams der underviste i PSYCH-K®. Nu er der et stadigt voksende antal af håndplukkede "Certified Instructors" der underviser i PSYCH-K® over hele verden. PSYCH-K® er vokset meget over de sidste 25 år. Til forskel fra mange andre teorier og teknikker så er PSYCH-K® afprøvet og grundig testet og udviklet før den forsøges udbredt. Den har noget helt unikt i sin tilgang til til personlig og spirituel udvikling. Du vil formentligt høre mere til PSYCH-K® i fremtiden!

 

 

  

Er du selv (Henrik) et perfekt eksempel?

​Nej, jeg kan ikke gå på vandet endnu. Men jeg øver mig dagligt på at blive bedre. SMIL

Hvis kriteriet er at man selv skal være 100 % perfekt, og kunne gå på vandet, før man må hjælpe andre, så er der ikke ret mange tilbage at vælge imellem. Jeg håber jeg kan få lov til at gøre en positiv forskel alligevel.

 

Ha' en rigtig fornøjelig dag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • YouTube
  • whatsaoo logo